Florsött

Florsött är det perfekta kalorifria alternativet till florsocker för frosting, glasyr, dekoration, kalla desserter & mousse och den löser sig snabbt och enkelt i din yoghurt eller din dryck.

Fullskärm

Om

Florsött är bordssötningsmedel baserat på erytritol och steviolglykosider. Det är ett kalorifritt alternativ till florsocker som doseras som florsocker och passarutmärkt till matlagning, bakning och som sötning. Florsött löser sig snabbt i både kalla och varma vätskor och passar lika bra till glasyr, frosting, smoothies eller att pudra över nybakade kakor. Oavsett om du bakar tårtor, gör rawbollar eller vill ha en lenare smak i din dryck, är Florsött ett smidigt val som gör jobbet enkelt och gott.

Ingredienser

Sötningsmedel (erytritol, steviolglykosider från stevia), klumpförebyggande medel (kiseldioxid*), naturlig arom. Kan innehålla spår av soja.

*Kiseldioxid av vegetabiliskt ursprung

Vikt

250g

Ursprung

Polen

Användning

Använd Florsött på samma sätt som florsocker i recept när du vill ha det sött utan socker. Pudra över kakan, söta kaffet, gör en vaniljglasyr eller använd det som substitut till socker i bakverket.