Agar Agar
Khoisan Gourmets ekologisk Agar Agar är ett vegetabiliskt geleringspulver utvunnet från en typ av rödalger. Agar Agar är det veganska alternativet till gelatin som är enkel och snabb att använda.
Användning
Agar Agar är 8ggr kraftfullare än gelatin. Det har många användningsområden och är enkelt att använda!
Agar Agar blandas med vätska och kokas upp. Sedan låter du det svalna innan användning. 1 tsk är jämförbart med 6 gelatinblad och passar för ca 500g vätska.
Används till både maträtter och bakverk som t.ex. cheesecake, pannacotta, vegansk vispad grädde, glass, egengjort godis och konfektyr, dippsåser och vegansk ost.
Florsött
Florsött är det perfekta kalorifria alternativet till florsocker för frosting, glasyr, dekoration, kalla desserter och mousse och den löser sig snabbt och enkelt i din yoghurt eller din dryck.
Ekologisk Jordgubbspannacotta
Vår ekologiska jordgubbspannacotta är en bakmix som du blandar med grädde och mjölk för att få en enkel dessert smaksatt med jordgubb.
Frystorkade hallon
Khoisan Gourmets Frystorkade Hallon är en del av Khoisan Gourmet’s serie Easy Baking, en serie bakingredienser med goda råvaror för inspirerande och lustfylld bakning!